Kuka Antero?

Antero Muranen

Hei,

Olen Antero ja työskentelen Pixelsillä yhtenä perustajista liiketoiminnan kehityksen ja markkinoinnin parissa. Toimin oman toimintamme kehittämisen ohella asiakaskeskeisten organisaatioiden kanssa vaihtelevissa rooleissa, useimmiten ns. business designerina, palvelumuotoilun fasilitaattorina tai perinteisempänä projektivastaavana.

Kuvailen itseäni designiin hurahtaneeksi business-tyypiksi. Pyrin työssäni auttamaan yrityksiä saavuttamaan potentiaalinsa luomalla rohkeita ja aitoja brändejä, jotka tarjoavat merkityksellisiä kokemuksia asiakkailleen. Uskon vahvasti design-ajatteluun ja liputan ketterien, käyttäjälähtöisten menetelmien puolesta.

Olen todella intohimoinen brändien puolestapuhuja. Uskon, että brändi ei ole markkinoinnin työkalu tai pelkkä visuaalinen identiteetti. Se on jotain koskematonta ja abstraktia. Se millaiseksi koet vuorovaikutuksessa palvelut, tuotteet ja tilanteet määrittävät millaisen mielipiteen muodostat jokaista brändiä kohtaan. Se on tunne syvällä sisällä alitajunnassa. Haluan olla muotoilemassa näitä kokemuksia, löytää uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia, suunnittelemassa uusia palveluja ja rakentaa brändejä, jotka erottuvat joukosta.

Tehdään yhdessä jotain hienoa? Ota yhteyttä.

Advertisements