Kuka Antero?

Antero Muranen

Hei,

Olen Antero ja vedän päivätöikseni digitoimistomme Pixelsin liiketoimintaa; käytännössä siis painin pitkälti myynnin ja markkinoinnin parissa. Toimin myös osana tiimiämme projektityössä vaihtelevissa rooleissa, useimmiten business designerinafasilitaattorina tai perinteisempänä projektipäällikkönä.

Kuvailen itseäni usein muotoiluun hurahtaneeksi business-tyypiksi. Myynti- ja markkinointitausta on vahva, mutta digitaalisten palveluiden ja brändien muotoilu vei sydämeni lopullisesti muutamia vuosia sitten.

Pyrin työssäni auttamaan yrityksiä saavuttamaan potentiaalinsa ottamalla asiakkaan keskiöön ja tarjoamalla merkityksellisiä kokemuksia. Uskon vahvasti design thinking -ajatteluun ja liputan ketterien, käyttäjälähtöisten menetelmien puolesta.

Haluan olla jatkossakin muotoilemassa näitä kokemuksia, löytää uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia, suunnittelemassa uusia palveluja ja rakentaa brändejä, jotka erottuvat joukosta. Uusin kiinnostukseni kohde on tekoälyn ja koneoppimisen maailman ymmärtäminen ja hyödyntäminen.

Tehdään yhdessä jotain hienoa? Ota yhteyttä.

Mainokset